03 квітня 2017 року Полтаву та Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відвідав радник Міністра юстиції України, народний депутат Ігор Алексєєв

Надрукувати Надрукувати

03 квітня 2017 року Полтаву та Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відвідав радник Міністра юстиції України, народний депутат Ігор Алексєєв. Його супроводжували в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Дар’я Бриндак, заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник Управління державної виконавчої служби Олег Тимченко та заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Людмила Григор’єва.

В ході даної зустрічі відбулась цікава та жвава дискусія майбутніх юристів із народним депутатом, обговорювались головні проблеми політики, основні аспекти реформування Міністерства юстиції України, особисте ставлення народного депутата до створення антикорупційних та військових  судів та вимоги до сучасного юриста – практика.

Наприкінці Ігор Алексєєв наголосив на тому, що сьогодні органи юстиції – це великий простір для розвитку і кар’єрного зростання та є конкурентоспроможними по заробітній платі на ринку праці, і тому з метою подальшої юридичної спеціалізації студентам –випускникам бажано пройти стажування в органах юстиції та центрах безоплатної правової допомоги для отримання необхідного початку для майбутнього кар’єрного зростання.