10 травня 2017 року в бібліотеці Полтавського юридичного інституту відбувся традиційний круглий стіл присвячений вшануванню пам’яті заслуженого професора Леоніда Євстахійовича Владимирова.

Надрукувати Надрукувати

10 травня 2017 року в бібліотеці Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся традиційний круглий стіл присвячений вшануванню пам’яті заслуженого професора Леоніда Євстахійовича Владимирова.
       Щороку викладачі Полтавського юридичного інституту згадують визначних науковців, які працювали в Університеті та ознайомлюють студентів із їх науковими здобутками, прослідковують актуальні й нині досягнення актуальні науковців.
       Цьогоріч круглий стіл присвятили земляку, заслуженому професору Владимирову Л. Є., який свого часу навчався на юридичному факультеті Імператорського Харківського університету, потім читав лекції як приват-доцент, викладав юриспруденцію у Харківському університеті до кінця 1880-х років, після захисту кандидатської та докторської дисертацій був обраний екстраординарним професором по кафедрі кримінального права та судочинства Імператорського Харківського університету. У 1892 році вже затверджений у званні заслуженого професора і працював у Харківському університеті до 1893 року.
      Студенти інституту Компанієць А., Кульгавий А. та Куцовол К. під керівництвом викладачів (Михайліченко Т. О. та Панасюка О. А.) попередньо дослідили життєвий шлях та наукові здобутки В. Є. Владимирова, провели паралелі з сучасним станом наукиviber imag34e

viber imag45e

viber image1

viber image12 кримінального і кримінально-процесуального законодавства України. Окремо з доповіддю виступив заступник директора Полтавського юридичного інституту Лемешко О. М.