Проведено курси з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих

Надрукувати Надрукувати

Вперше на базі Полтавського юридичного інституту з 21 по 23 вересня 2017 року проведено курси з підвищення кваліфікації арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів). Захід організовано кафедрою цивільного, господарського та екологічного права Полтавського юридичного інституту.

До участі долучилися 10 арбітражних керуючих з різних міст України (м. Полтава, м. Харків, м. Дніпро, м. Запоріжжя, м. Суми, м. Херсон). Семінар з підвищення кваліфікації мав суто практичний характер, обговорювалися проблемні питання, які виникають у процесі провадження процедури банкрутства та діяльності арбітражних керуючих.

За результатами курсів з підвищення кваліфікації 23 вересня 2017 року проведено підсумковий залік комісією у наступному складі: представник Департаменту з питань судової роботи та банкрутства Міністерства юстиції України Бабич О. А., начальник Відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Рагулін І. Ю., заступник директора з навчальної та наукової роботи Полтавського юридичного інституту Лемешко О. М. та асистент кафедри цивільного, господарського та екологічного права Шимко А. Р.

Всі арбітражні керуючі успішно склали підсумковий залік та отримали Свідоцтва про підвищення кваліфікації.