12 жовтня 2017 року на базі Полтавського юридичного інституту відбулося перше заняття-практикум за сертифікованою навчальною програмою«Договірне право»

Надрукувати Надрукувати

  Заняття-практикум було розпочато доцентом кафедри цивільного, господарського та екологічного права Батигіною Оленою Михайлівною з визначення особливостей договору як засобу регулювання суспільних відносин. Також учасники програми мали змогу проаналізувати особливості сучасних видів договорів, які за своїм економіко-правовим значенням та специфікою вимагають високого рівня професійної спеціалізації для їх укладення, зміни або розірвання.

     Практичні проблемні питання нотаріального посвідчення та державної реєстрації окремих видів договорів було висвітлено приватним нотаріусом м.Полтава Руденко Наталією Юріївною.

     На завершення заняття-практикуму та з метою набуття практичних навичок у складанні «ефективних» договорів всім учасникам сертифікаційної програми було запропоновано самостійно попередньо виконати практичне завдання, результати якого будуть проаналізовані під час наступного заняття-практикуму, яке відбудеться 19 жовтня.

    Чекаємо на подальші зустрічі.