18 жовтня 2017 року у Полтавському юридичному інституті відбувся науково-практичний семінар з підвищення кваліфікації фармацевтичних працівників на тему: «Захист прав і законних інтересів суб’єктів фармацевтичної діяльності»

Надрукувати Надрукувати

У заході взяли участь представники провідних фармацевтичних (аптечних) закладів Полтавської області та інших регіонів України. Модератором заходу виступив Пашков Віталій Михайлович д.ю.н., проф., завідувач кафедри цивільного, господарського та екологічного права.

В ході семінару з доповідями виступили: 

Олефір Андрій Олександрович к.ю.н., ас. кафедри цивільного, господарського та екологічного праваНовели законодавства в сфері державного нагляду (контролю) за господарською діяльністю.

Кабальський Роман Олександрович к.ю.н., доц. кафедри теорії та історії держави та права Порядок оскарження рішень органів державного нагляду (контролю).

Шевчик Олександр Сергійович к.ю.н., доц. кафедри кримінального та адміністративного права і процесуАктуальні питання проведення перевірок  підприємств органами ДФС.

Гнатюк Андрій Юрійович к.ю.н., ас. кафедри кримінального та адміністративного права і процесуПроблеми проведення перевірок підприємств правоохоронними органами.

Гуторова Наталія Олександрівна д.ю.н., професор, академік НАПрНУ, директор Полтавського юридичного інституту – Проблеми правового регулювання обігу лікарських засобів, що містять кодеїн.

Тітко Іван Андрійович д.ю.н., доц., т.в.о. завідувача кафедри кримінального та адміністративного права і процесуБоротьба з незаконним обігом кодеїновмісних лікарських препаратів: спірні питання кримінального процесу.

Греков Євген Анатолійович к.ю.н., доц. кафедри цивільного, господарського та екологічного права Правові наслідки укладення цивільно-правових угод з фармацевтами в аспекті здійснення заходів державного нагляду (контролю) за діяльністю аптек.

 

Після завершення науково-практичного семінару учасники одержали сертифікати про підвищення кваліфікації.