28 жовтня 2017 року на базі Полтавського юридичного інституту відбулося заняття-практикум за сертифікованою навчальною програмою «Договірне право»

Надрукувати Надрукувати

 Заняття-практикум було проведено під керівництвом доцента кафедри цивільного, господарського та екологічного права Троцької Марини Василівни. Воно було присвячене розкриттю теми договорів про передачу майна у власність, особливе місце серед яких зайняли договори про передачу у власність земельних ділянок.

     Під час проведення заняття його учасники мали змогу послухати та задати запитання приватному нотаріусу Полтавського міського нотаріального округу Кравченко Ользі Олександрівні та адвокату, випускниці Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Говтвяниці Марії Василівні.

     На завершення заняття-практикуму з метою закріплення набутих знань в межах окресленої проблематики учасниками заходу було виконано запропоноване завдання та обговорено його результати з метою отримання практичних навичок і вмінь.