Полтавський юридичний інститут бере участь у програмі академічних обмінів для викладачів кримінального права і процесу між університетами України

Надрукувати Надрукувати

      Полтавський юридичний інститут  бере участь у програмі академічних обмінів для викладачів кримінального права і процесу між університетами України, що реалізується за підтримки координатора проектів ОБСЄ в Україні в рамках проекту “Допомога правничим школам з просування прав людини”.

        У рамках даної програми з метою підвищення академічної мобільності правничих ВНЗ України  д.ю.н., доц. Тітко І. А. провів лекцію на юридичному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (м. Чернівці).  Серед учасників програми, окрім нашого факультету, представлені Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Університет Короля Данила, Національний університет «Острозька академія», юридичний факультет Донецького національного університету, юридичний факультет Львівського національного університет імені Івана Франка. Лектори цих юридичних навчальних закладів будуть проводити заняття у ВУЗах- учасниках програми.

          Іван Андрійович провів авторську лекцію на тему «Властивості доказів: алгоритми, паралелі і трішки романтики…» та планову лекцію на тему: «Слідчі дії». Ці теми є однією із найактуальніших тем кримінального процесуального права. Лектор розкрив основні властивості доказів та процесуальний порядок провадження окремих слідчих дій. Студенти з великою зацікавленістю слухали поданий матеріал, про що свідчить активна участь в обговоренні даної теми та їх враження після прочитаних лекцій. Запорукою успіху стали приклади судово-слідчої практики, досвід адвокатської та науково-педагогічної діяльності. Студенти брали активну участь в обговоренні актуальних аспектів.

DSC_0081-2 DSC_0086-2 IMG_5419 DSC_0096