1 грудня 2017 р. відбулося чергове засідання дискусійної групи «English Club» (керівники доц. Кравцова Н.Г., викл. Перебийніс Ю.В.) на тему “How green are you?”

Надрукувати Надрукувати

В обговоренні взяли участь студенти першого курсу, а також особливі гості – волонтерка Корпусу Миру США Рейган Дуекер та голова правління громадської організації «Еколтава». Юлія Пашковська. Остання розповіла про громадську діяльність організації, спрямовану на покращення стану навколишнього середовища, як-от сортування і переробка сміття, збереження енергоресурсів та ін. Ю. Пашковська закликала студентів не бути байдужими до проблем довкілля і кожного дня робити маленькі кроки для його збереження.

Студенти взяли активну участь у обговоренні підготовлених відеоматеріалів, презентацій, інтерв’ю, а також зіграли в екологічну гру. Під час засідання клубу підіймалися такі важливі питання, як глобальне потепління, бродячі тварини, альтернативні джерела енегрії, тощо. Кожен мав змогу висловити свою думку, а також вирішити, які саме кроки для збереження і покращення довкілля міг би робити щодня.