Пройшов конкурс на проходження виробничої практики в адвокатурі для студентів 4 та 5 курсів

Надрукувати Надрукувати

5 грудня у залі для нарад ПЮІ НЮУ імені Ярослава Мудрого відбулося засідання конкурсної комісії з відбору студентів для проходження виробничої практики до провідних юридичних фірм, адвокатських об’єднань та адвокатів, у якому брали участь  понад десять учасників – студенти як бакалаврату, так і магістратури – спілкувались з конкурсною комісією, яка працювала у складі директора ПЮІ НЮУ імені Ярослава Мудрого Гуторової Наталії Олександрівни, Голови ради адвокатів Полтавської області Скукіса Володимира Францісовича, завідувача кафедри цивільного, господарського та екологічного права Пашкова Віталія Михайловича, асистента кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Любченка Олексія Олександровича та голови студентського парламенту Інституту Галєєва Ярослава.

Під час спілкування конкурсанти розповіли про те, що їх спонукало спробувати свої сили для проходження виробничої практики в Раді адвокатів Полтавської області, свої цілі у професійній площині та перспективи співпраці з практикуючими адвокатами Полтавщини. Кожен з претендентів з ініціативою підійшов до конкурсу, а деякі з магістрантів беруть участь у конкурсі вже вдруге.

За підсумками конкурсу Вододимир Францісович відзначив, що надзвичайно важко було визначити кращих серед кращих, тому кожен заслуговує на місце для проходження практики, і вручив сертифікати учасникам заходу.

Для студентів четвертого курсу виробнича практика розпочнеться вже у січні. Бажаємо їм успіхів і запрошуємо ініціативних студентів до проходження конкурсу у наступному році!