4 грудня 2017 року на базі Полтавського юридичного інституту відбулося останнє заняття-практикум за сертифікатною навчальною програмою «Договірне право»

Надрукувати Надрукувати

     Заняття-практикум було розпочато доцентом кафедри цивільного, господарського та екологічного права Батигіною Оленою Михайлівною з визначення договірних форм регулювання аграрних відносин. Учасники програми мали змогу детально проаналізувати особливості укладення, зміни та припинення договору контрактації сільськогосподарської продукції, а також договору міни, який активно використовується сільськогосподарськими товаровиробниками в процесі їх виробничої діяльності. З метою набуття практичних навичок у складанні договорів контрактації всім учасникам сертифікаційної програми було запропоновано самостійно виконати практичне завдання.

     Практичні проблемні питання укладення та державної реєстрації договорів оренди землі було висвітлено спеціалістом відділу представництва у судах та інших органах юридичного управління Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Пахомовою В.А.

     На завершення всім учасникам сертифікатної програми було видано сертифікати.