Викладач ПЮІ Панасюк О. А. разом із співробітником Головного територіального управління юстиції у Полтавській області відвідали ЗОШ № 12

Надрукувати Надрукувати

19.02.2018 асистент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Панасюк О. А. разом із співробітником Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Бабирь Ю. В. у рамках проведення для загальноосвітніх навчальних закладів міста Полтави заходів «Я маю право на освіту» відвідали комунальний заклад «Полтавська загальноосвітня школа I-III ступенів № 12 Полтавської міської ради Полтавської області».

Під час проведення заходу відбулася зустріч із учнями 9-11 класів. Присутнім було запропоновано лекцію-дискусію, у процесі якої розказано про проект «Я маю право на освіту». Протягом заходу активно відбувався діалог з учнями на тематику прав і свобод людини, зокрема – дитини, а також обов’язків, яких мають неухильно дотримуватися громадяни України. Учнів було ознайомлено із специфікою юридичної освіти, розказано про переваги навчання в Полтавському юридичному інституті. Особливу зацікавленість в учнів викликала практична частина зустрічі – експрес-лабораторія «Ази дактилоскопії в криміналістиці», під час якої учні мали змогу виявити та зафіксувати сліди пальців рук на поверхні площинних об’єктів за допомогою запилення останніх магнітними дактилоскопічними порошками. Як організатори, так і учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу та домовилися зустрітися уже в Полтавському юридичному інституті під час проведення наближчого дня «відкритих дверей».

1 (1) 3 (3)