Викладач ПЮІ Мельник О.Д. разом із представником Головного територіального управління юстиції в Полтавській області відвідали ЗОШ № 9

Надрукувати Надрукувати

22 лютого 2018 року викладач кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Мельник О.Д. разом із фахівцем Головного територіального управління юстиції в Полтавській області  Бабирь Ю.В. в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» провели інформативну годину для учнів старших класів Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Полтавської міської ради Полтавської області.

У процесі бесіди,  учні школи одержали актуальну інформацію про гарантовані Конституцією України право на освіту, а також право на працю та гарантії їх реалізації. Молодь із цікавістю дізнавалась про їхні невід`ємні права та свободи, ставили питання та долучались до діалогу. Тема прав, особливо права на освіту, зацікавила старшокласників,адже незабаром вони будуть обирати професійний напрям та відповідний вищий навчальний заклад.

Особлива увага була звернена на престиж професії юриста. До відома учнів доведено інформацію про діяльність Полтавського юридичного інституту, умови вступу до інституту, матеріально-технічну базу. На мультимедійній дошці учням була продемонстрована презентація кафедр, навчальних аудиторій, бібліотеки, спортивного комплексу Полтавського юридичного інституту. Запрошено 17 березня на День відкритих дверей .

viber image