Відбулася зустріч студентів III та V курсу з адвокатом, к.ю.н. Сергієм Перепелицею

Надрукувати Надрукувати

19 березня 2017 р. відбулася зустріч студентів ПЮІ, які навчаються за напрямом магістерської підготовки «Кримінальна юстиція» і студентів третього курсу, які обрали для вивчення дисципліну «Адвокат у кримінальному судочинстві», із адвокатом, кандидатом юридичних наук Перепелицею Сергієм Івановичем в межах проведення майстер-класу на тему «Тактика і стратегія захисту у кримінальних провадженнях, пов’язаних із дорожньо-транспортними пригодами».
    Адвокатом зі студентами були  обговорені питання:  1) специфіки призначення та проведення автотехнічних судових експертиз; 2) особливості проведення огляду місця ДТП; 3) слідчих експериментів зі учасниками ДТП; 4) нюанси обрання стратегії захисту залежно від того визнає чи заперечує вину учасник ДТП та ряд інших.

Учасники заходу отримали вичерпні та професійні відповіді стосовно процесуальних особливостей роботи адвоката у зазначеній категорії кримінальних проваджень.

У ході бесіди студенти проявили жвавий інтерес до теми обговорення та задавали ряд питань практичного значення за темою майстер-класу.2018319140905
2018319140921