24 березня 2018 року на базі Полтавського юридичного інституту за підтримки Ліги студентів Асоціації правників України та громадської організації «Твоє право» в рамках проекту «Молодь і бізнес: як розпочати власну справу» відбулася зустріч студентів, зацікавлених у створенні власної справи, із представниками бізнесового товариства.

Надрукувати Надрукувати

На необхідності підтримки ініціативи студентів по проведенню такого роду заходів наголосили директор Полтавського юридичного інституту, д.ю.н., проф Гуторова Н.О. та завідувач кафедри цивільного, господарського та екологічного права, д.ю.н., проф. Пашков В.М. Секретами свого успіху поділився із студентами керуючий партнер юридичної фірми «Мухін і Хворост» Олексій Мухін. Катерина Бабич – засновник та директор Львівської кав’ярні – розповіла історію свого бізнесу та приділила значну увагу актуальним напрямкам розвитку бізнесу у Полтавському регіоні. На важливість питання бізнес-планування та оподаткування звернув увагу кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри цивільного, господарського та адміністративного права Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» Сарана Сергій Володимирович. І на завершенні зустрічі проаналізував запропоновані студентами бізнес-кейси Іванов Максим, голова громадської організації «Молодіжний бізнес-клуб», співзасновник інтернет-маркетингової компанії «PROST».

Спікери заходу спрямували увагу студентів на необхідність постійного професійного зростання та роботи над собою не тільки з метою досягнення успіху у власній справі, а й з метою формування  гармонійної особистості, здатної формувати гідне життя навколо себе.