Чергову нагороду – Диплом ІІ ступеня за участь у командному турі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» – отримали студенти Полтавського юридичного інституту Проскура Юлія, Кечеджі Олена та Павлюк Андрій

Надрукувати Надрукувати

Чергову нагороду – Диплом ІІ ступеня за участь у командному турі  Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство» –  отримали студенти Полтавського юридичного інституту Проскура Юлія, Кечеджі Олена та Павлюк Андрій. Олімпіада відбулася 11-12 квітня 2018 року на базі юридичного факультету Запорізького національного університету, який зібрав 140 студентів із 49 провідних вишів України із Київської, Сумської, Одеської, Харківської, Львівської, Закарпатської, Криворізької, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької та інших областей України.

 

Студенти Полтавського юридичного інституту увійшли до п’ятірки кращих команд (із 49 команд-учасників), які отримали найвищі бали за результатами тестування, та мали можливість взяти участь у індивідуальному турі, де продемонстрували свої знання із адміністративного права, адміністративного процесуального права, господарського права, господарського процесуального права, а також із екологічного, конституційного, кримінального, міжнародного, трудового права тощо.  

Під час церемонії нагородження кращі студенти отримали приємні сюрпризи. Так, крім Дипломів переможців і комплектів навчальної літератури, їм вручали нагороди від правових видань України, зокрема від журналу «Право України» та від «Юридичної газети», і сертифікати на проходження юридичної практики на базі провідних юридичних фірм України. Студент 4 курсу Павлюк Андрій отримав річну підписку на журнал «Право України».

Приємним доповненням до Олімпіади стала екскурсія студентів Полтавського юридичного інституту до о. Хортиці – «колиски» українського козацтва.