Запрошуємо на міжнародний антикорупційний навчальний курс «The United Nations Convention against Corruption: Global Corruption, Good Governance, Ukraine and the United States»

Надрукувати Надрукувати

Шановні студенти!

У 2018-2019 навчальному році буде продовжено співробітництво нашого Університету з юридичним факультетом Університету імені Вашингтона та
Лі (Washington&Lee University, Virginia, USA) в рамках програми «Нове правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Вашій увазі пропонується міжнародний антикорупційний навчальний курс «The United Nations Convention against Corruption: Global Corruption, Good Governance, Ukraine and the United States», який викладатиметься англійською мовою викладачами обох партнерських університетів.

Заняття відбуватимуться починаючи з 20 вересня до кінця листопада щочетверга конференційна зала А-206 з 15.00  год. до 17.00 год.

Взяти участь у навчальному курсі запрошуються студенти всіх курсів, які вільно володіють англійською мовою (на рівні не нижче B2) та бажають оволодіти знаннями про сучасні правові механізми протидії корупції на національному та міжнародному рівні. Кількість учасників обмежена.

Заявку на участь подавати через контактну особу – доценту кафедри цивільного, господарського та екологічного права Гаркуші Андрію Олександровичу – кафедра цивільного, господарського та екологічного права (ауд. В-504) andreigarkusha@gmail.com