1 жовтня у Полтавському юридичному інституті відновила свою роботу дискусійна група ‘English Club’ (під керівництвом доц. Кравцової Н. Г. та викл. Перебийніс Ю. В.). Перше засідання було присвячено історії розвитку англійської мови

Надрукувати Надрукувати

1 жовтня у Полтавському юридичному інституті відновила свою роботу дискусійна група ‘English Club’ (під керівництвом доц. Кравцової Н. Г. та викл. Перебийніс Ю. В.). Перше засідання було присвячено історії розвитку англійської мови.

Студенти першого курсу мали змогу виконати цікаві завдання, пов’язані з історієї Великобританії, її мови та культури, прослухати міні-лекцію та переглянути відео на цю тему, а також відрізнити мовлення мешканців різних регіонів країни від літературної мови.

 

Крім того, учасники клубу порівняли розвиток англійської і української мов, звернувши увагу на основні тенденції, притаманні для них обох, і навіть намагалися спрогнозувати зміни мов у найближчому майбутньому.

Студенти отримати задоволення від спілкування англійською із своїми викладачами та товаришами, оскільки в аудиторії панувала доброзичлива атмосфера, що безумовно сприяло і усуненню мовного бар’єру.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до нашого наступного засідання, присвяченого осінньому циклу свят у Великобританії та СШ