3 жовтня 2018 року відбулося засідання наукового гуртка з аграрного, екологічного та земельного права!

Надрукувати Надрукувати

На гуртку були присутні керівники наукового гуртка доц. Батигіна О.М., доц. Троцька М.В. та студенти 4 курсу. Загальною темою засідання було обрано «Актуальні проблеми державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників в Україні». Кожен студент висвітлював окремий напрямок поставленої теми. Зокрема, студентка групи ПІ-45 Лисенко Анастасія відкрила засідання з темою «Історичний ракурс розвитку правового регулювання державної підтримки сільського господарства в Україні». Наступною виступила студентка групи ПІ-41 Лень Оксана, яка провела узагальнення судової практики з питань державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників. Конотоп Наталія охарактеризувала зарубіжний досвід правового регулювання державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників. І на завершення з доповідями виступили Зибін Павло та Бережна Тетяна щодо пріоритетних напрямків державної підтримки сільського господарства в Україні.

          Виступи доповідачів викликали жваву дискусію та породили ряд пропозицій та думок щодо вдосконалення правового регулювання окремих напрямків державної підтримки сільського господарства в Україні.

           Усі доповіді були підкріплені цікавими презентаціями.

           Наступне засідання планується провести через два тижні, на якому студенти розглянуть актуальні проблеми правового регулювання оренди земель сільськогосподарського призначення.