8 листопада 2018 року в Полтавському юридичному інституті відбулася зустріч викладачів та випускників шкіл Гадяцького району Полтавської області.

Надрукувати Надрукувати
8 листопада 2018 року в Полтавському юридичному інституті відбулася зустріч викладачів та випускників шкіл Гадяцького району Полтавської області.
Виконуючий обов’язки директора  Полтавського юридичного інституту Лемешко Олександр Миколайович привітав гостей в стінах Полтавського юридичного інституту та розповів про сам Інститут та основні зміни вступної кампанії 2019 року.
Завідувач кафедри цивільного, господарського та екологічного права, професор Пашков Віталій Михайлович розповів майбутнім абітурієнтам про основні тенденції та зміни, які відбуваються в системі вищої освіти, ознайомив із кафедрою цивільного, господарського та екологічного права та розповів про напрямки її діяльності.
 Професор кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Гуторова Наталія Олександрівна розповіла одинадцятикласникам про тенденції змін  системи органів кримінальної юстиції, перспективи роботи в цих органах та ознайомила із напрямками діяльності кафедри кримінального та адміністративного права і процесу.
Завідувач кафедри гуманітарних та соціально-економічних навчальних дисциплін, професор Куцепал Світлана Вікторівна провела для випускників екскурсію Інститутом, розповіла про умови навчання та перспективи, які відкриваються перед випускниками одного із кращих вищих навчальних закладів України.
Асистент кафедри кримінального та адміністративного права і процесу Панасюк Олександр Анатолійович розповів випускникам про основи криміналістики та ознайомив із вмістом слідчої валізи.
Доцент кафедри цивільного, господарського та екологічного права Батигіна Олена Михайлівна обговорила із випускниками особливості відповідальності неповнолітніх.
Асистент кафедри цивільного, господарського та екологічного права Шимко Артем Романович розповів майбутнім абітурієнтам про програму подвійного диплому та можливість безкоштовного навчання закордоном.