Зустріч викладачів кафедри теорії та історії держави з учнями загальноосвітніх шкіл Горішніх Плавнів 9 листопада 2018 року

Надрукувати Надрукувати

З метою проведення профорієнтаційної роботи викладачі кафедри теорії та історії держави і права Полтавського юридичного інституту зустрілися із учнями ЗОШ № 1, 3 і 4 Горішніх Плавнів. Завідувач кафедри теорії та історії  держави і права Козаченко А.І. під час зустрічі з учнями 11 класу ЗОШ № 1 розповів про історію і досягнення провідного юридичного вишу України – Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та його відокремленого підрозділу у м. Полтаві – Полтавського юридичного інституту. Козаченко А.І. роз’яснив учням переваги навчання у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, умови вступу, запросив відвідати університет та інститут під час проведення дня відкритих дверей або у інший зручний час, дав відповіді на численні запитання учнів.

Викладачем кафедри ас. к.ю.н. Прохазка Г.А. під час зустрічі із учнями 2-х 10 кл. і 2-х 11 класів СШ №3 м. Горішні Плавні Полтавської області було повідомлено про необхідність навчання і реалізацію свого права на освіту, а також про історію виникнення Полтавського юридичного інституту, особливості вступної компанії 2019 року, специфіку навчання і переваги студентів при отриманні диплому про вищу освіту. Учнів запрошено відвідати Полтавський юридичний інститут у зручний для них час.

 Викладачем кафедри ас. к.ю.н. Любченко М.І. під час зустрічі із учнями 10 та 11 класів СШ № 4 м. Горішні Плавні Полтавській області було повідомлено про історію виникнення та становлення Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, про особливості вступної компанії у 2019 році, про правила прийому на навчання і про переваги, які отримує випускник з дипломом Полтавського юридичного інституту. Учнів запрошено відвідати інститут у зручний для них час.