У Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого для студентів юридичних вишів влаштували майстер-клас

Надрукувати Надрукувати

У Полтавському юридичному інституті Національного юридичного  університету імені Ярослава Мудрого для студентів юридичних вишів влаштували майстер-клас.

13 листопада в Полтавському юридичному інституті відбувся майстер-клас  «Професія юриста в сучасних реаліях» для студентів юридичних вишів  Полтавщини. У заході прийняли участь провідні юристи регіону.  Представники адвокатури, прокуратури, поліції, нотаріату, судові  експерти розповіли про особливості та складності юридичної професії,  відповіли на питання студентів та гостей. Крім того, на Полтавщині з  робочим візитом перебував радник Міністра юстиції України, народний  депутат – Ігор Алексєєв.

Начальник Головного територіального управління  юстиції у Полтавській області Олег Тимченко, разом з радником, завітали до Полтавського юридичного інституту та Полтавського юридичного коледжу,  прийняли участь у роботі  майстер-класу «Професія юриста в сучасних  реаліях». 

«Студентство – це прогресивна частина суспільства, яка прагне до змін,  і, власне, вони – майбутнє України, орієнтоване на європейські стандарти  розвитку права. Тож, саме їм ми передаємо свій досвід, розповідаємо про  особливості роботи юристів в різних галузях. Вже нині готуємо гідну  зміну», запрошуємо на стажування – наголосив Олег Тимченко.