13 листопада 2018 року Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого взяв участь у виставці-презентації навчальних закладів Полтавщини – «Освіта-2018»

Надрукувати Надрукувати

13 листопада відбулася традиційна виставка-презентація навчальних закладів І-ІV рівня акредитації «Освіта-2018». У дискотечно-виставковій залі міського Будинку культури про себе заявили та презентували власну діяльність тридцять навчальних закладів Полтави та Міський центр зайнятості. Серед запрошених на захід – учні загальноосвітніх навчальних закладів міста, майбутні випускники. Під час виставки-презентації кожен мав змогу отримати усю необхідну для абітурієнта інформацію.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Бойченко зауважила, що проведення таких заходів є дуже важливим, адже дуже часто дитина до останнього не може визначитися, що робитиме у майбутньому.

Під час виставки-презентації «Освіта-2018» наш Інститут мав змогу презентувати свої досягнення, навчально-виховну базу, форми навчання, вимоги до абітурієнтів, спеціальності, за якими проводять підготовку. Кожен з відвідувачів виставки мав змогу поспілкуватися з викладачами та студентами Інституту, задати питання, що хвилюють, ознайомитися з інформаційними буклетами та відеоматеріалами.