17 листопада 2018 р. профспілкою студентів Полтавського юридичного інституту за підтримки профспілки студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого було організовано поїздку студентів 1 курсу до Університету у м. Харків. Супроводжували групу студентів викладачі Куцепал С.В., Кравцова Н.Г., Губанова О.В. та Панасюк О.А.

Надрукувати Надрукувати

В рамках екскурсії, проведеної студентам до Дня відкритих дверей НЮУ імені Ярослава Мудрого, останні відвідали Музей криміналістики, Палац студентів  і учбово-бібліотечний комплекс Університету.

У Музеї криміналістики студенти ознайомилися  з експонатами, окремі з яких були вилучені на місцях вчинення злочинів; побачили можливості студентів у сфері дозвілля, відвідавши Палац студентів; відвідали виставку картин, сучасні читальні зали, читальний зал для аспірантів, конференц-зал у учбово-бібліотечному комплексі Університету. Наприкінці екскурсії студенти та викладачі побували у Музеї університету, де дізналися про історію його заснування та розвитку.

Екскурсія залишила позитивні емоції та спогади, а також бажання здійснювати не менш цікаві та  змістовні подорожі в майбутньому.