27 листопада у Полтавському юридичному інституті відбулося чергове засідання дискусійної групи ‘English Club’

Надрукувати Надрукувати

27 листопада у Полтавському юридичному інституті відбулося чергове засідання дискусійної групи ‘English Club’ (під керівництвом доц. Кравцової Н. Г. та викл. Перебийніс Ю. В.). Цього разу засідання було присвячено освіті в США.

Студенти першого курсу та гості – учні старших класів Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №37 разом із вчителем англійської мови Проскурнею В. О. – мали змогу ознайомитися із трьома презентаціями, підготовленими студентами гр. ПІ-11 Пасічник І., Лейбель В., Кундіренко О., Яриною А., Пасько О. та Маричевою К. про середню та вищу освіту в США, а також фільмами, присвяченими стосункам старшокласників, виконати цікаві завдання, пов’язані із освітньою системою США та переглянути кілька відеороликів, у тому числі трейлери до фільмів на освітню тематику та відеопрезентацію «Вища система в США».

Учасники клубу порівняли системи освіти в Україні та США, вказавши на основні тенденції, притаманні для них обох. Наприкінці засідання учні та студенти переглянули жартівливий відеоролик «Сім ознак студента-юриста».

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до нашого наступного засідання, присвяченого кримінальному праву та процесу в грудні.