7 грудня 2018 року до Міжнародного дня боротьби з корупцією в Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) пройшов День відкритих дверей.

Надрукувати Надрукувати

Учасниками заходу стали представники навчальних та вищих навчальних закладів України різних спеціальностей. До заходу також приєдналися студентка 4 курсу Бережна Т. та асистент кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Панасюк О.А.

Присутні мали змогу дізнатися про особливості діяльності органу та ознайомитися з результатами його роботи, поспілкуватися з детективами та спеціалістами Бюро, поставити їм запитання. Учасники заходу також відвідали криміналістичну ІТ-лабораторію, де її працівники представили сучасну техніку, яку вони використовують для розслідування та розкриття злочинів. Крім цього, були показані спеціальні засоби, що перебувають на озброєнні Управління спеціальних операцій (УСО). Наприкінці заходу учасників чекала цікава та інформативна зустріч із заступником Директора НАБУ Анатолієм Новаком.

Насамкінець, для учасників було проведено вікторину на знання історії та особливостей діяльності НАБУ. Студентка 4 курсу Бережна Тетяна зайняла почесне друге місце.