Студенти Полтавського юридичного інституту пройшли співбесіду на проходження практики у адвокатів Полтавщини

Надрукувати Надрукувати

Напередодні новорічних свят відбулося засідання Конкурсної комісії з відбору для проходження виробничої практики до провідних юридичних фірм, адвокатських об`єднань та адвокатів, а також юридичних відділів підприємств, установ, організацій.

Захід ініційований Полтавським обласним осередком Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого відбувся за підтримки Ради адвокатів Полтавської області.

Конкурсна комісія працювала у складі Голови Ради адвокатів Полтавської області Скукіса Володимира Францісовича, директора ПЮІ НЮУ імені Ярослава Мудрого Лемешка Олександра Миколайовича, академіка НАПрН України, д.ю.н., професора Гуторової Наталії Олександрівни, голови Полтавського обласного осердку Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого Любченка Олексія Олександровича та голови Студентського парламенту Інституту Галєєва Ярослава.

 

У межах заходу члени Конкурсної комісії поспілкувався зі студентами, розпитали їх щодо мотивації та очікувань від проходження практики. За підсумками співбесіди Голови Ради адвокатів Полтавської області Скукіс Володимир Францісович урочисто вручив сертифікати про успішне проходження співбесіди.

Дякуємо Володимиру Францісовичу за надану студентам можливість набратись практичного досвіду в адвокатів Полтавщини та бажаємо успіхів студентам у проходженні пратики!