МІНІСТР ЮСТИЦІЇ ПАВЛО ПЕТРЕНКО ВІДВІДАВ ПОЛТАВСЬКИЙ ЮРИДИЧНИЙ ІНСТИТУТ НАЦІОНАЛЬНОГО ЮРИДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМ. ЯРОСЛАВА МУДРОГО

Надрукувати Надрукувати

32121

15 лютого 2019 р. до стін Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого завітали Міністр юстиції України Петренко Павло Дмитрович та представники Головного територіального управління юстиції у Полтавській області на чолі з начальником управління – Тимченком Олегом Вадимовичем. Гостей зустрів директор ПЮІ – Лемешко Олександр Миколайович та запропонував екскурсію по нашому закладу. 

2

П.Д. Петренко завітам на урочисте відкриття Юридичної клініки, котра створення для безоплатного консультування незахищених верств населення та оволодіння практичними навичками студентами старших курсів ПЮІ.

3

Після чого Міністр юстиції зустрівся зі студентами ПЮІ НЮУ ім. Ярослава Мудрого. Під час спілкування Петренко П.Д. наголосив на тому, що відновлення факультету підготовки кадрів до органів пенітенціарної служби в НЮІ ім. Ярослава Мудрого є досить актуальним, зазначив на подальшій долі пенітенціарної служби, оцінив діяльність служби пробації за минулий рік та прокоментував роботу державних та приватних виконавців, з урахуванням кількісних показників та грошових стягнень.

4